یک نوع ماهی که یک میلیون سال نابینا بود با استفاده از علم ژنتیک صاحب بینایی شد

images/20080108/fish.jpg هفت تیر : دانشمندان در اقدامی بی سابقه بینایی را به گونه ای از ماهی های نابینای ژنتیکی بازگرداندند.
دانشمندان آمریکایی در این پروژه به ایجاد تغییراتی اساسی در فرآیند نیم میلیون ساله تکاملی ماهی blind cave fish دست زده اند.
به گفته آنها این ماهی دنباله نسلی از ماهی های قدیمی است که بالغ بر یک میلیون سال پیش در نقاط تاریک و به دور از نور دریاها زندگی می کردند. عمده گونه های این ماهی حداقل در نیمی از این مدت طولانی توانایی دیدن را نداشته اند.
پروفسور ریچارد بروفسکی از زیست شناسان سرشناس دانشگاه نیویورک و مولف اصلی این مطالعه گفت : اما با ترکیب مجدد ژن های صحیح با استفاده از تکنیک هیبرید شدگی، می توان بینایی را به صورت نسبی بازگرداند.
وی افزود : در این فرآیند نه تنها بینایی تا حدود زیادی باز می گردد بلکه تمامی ارتباطات مغزی مورد نیاز برای پردازش اطلاعات نیز احیا می شوند.
بر اساس گزارش سی.بی.سی نیوز ، دانشمندان معتقدند از نتایج این دستاورد می توان برای بازگرداندن قدرت بینایی به نابینایان انسانی استفاده کرد.

ژنتیک + بینایی + چشم + ژنتیکی

7 Responses to “یک نوع ماهی که یک میلیون سال نابینا بود با استفاده از علم ژنتیک صاحب بینایی شد”

  1. بابک Says:

    کف کردم

  2. سینا Says:

    خیلی دمتون گرم امریکایی ها.ولی بازم ایرانی چیزه دیگه اییه

  3. امیر چی توز Says:

    کاش چشم دل مردم را هم با علم ژنتیک میشد بینا کرد!

  4. shenzo Says:

    حالاخودماهیه گفته که داره میبینه؟ازکجامعلوم تازه حالاکورنشده باشه

  5. مرجان از خوزستان Says:

    دکترهای اونا به مشکلات جونوراشونم می رسن
    دکترهای ما با بی تفاوتی و سهل انگاریهاشون آدم هارو به کشتن میدن

  6. ممد Says:

    كاشكي تهمينه گلم هم يه نظري ميداد

  7. الهه Says:

    تو ايران پر ادم كور كه ساليان سال نابينا هستن و زجر ميكشن چرا كسي به داد انها نميرسه ماهي چشمو ميخواد چي كار ادمها رو نجات بديد

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.